Geluk

Kun je leren om gelukkig te zijn of is het een kwestie van geluk hebben wanneer je gelukkig bent? 

Wetenschappers zijn het erover eens dat geluk voor ongeveer 50% genetisch is bepaald, dat zo'n 10% wordt beïnvloed door je leefomstandigheden en dat je de overige 40% zelf kunt beïnvloeden. De één wordt dus inderdaad gelukkiger geboren dan de ander, maar het goede nieuws is dat je ook kunt leren om een gelukkig leven te leiden. Daar wil ik je graag bij begeleiden. 

Al jong verdiepte ik me in geluk; ik volgde opleidingen op het gebied van coaching, communicatie en meditatie, ik bestudeerde diverse levensfilosofieën en ontwikkelde mijn intuïtieve en spirituele gaven. De kennis die ik over geluk verzamelde toetste ik aan wat ik in het dagelijks leven zag en meemaakte. Ik ontdekte dat geluk voor iedereen iets anders betekent, dat mensen hun eigen geluksbeleving hebben, maar dat al deze vormen van geluk grofweg te verdelen zijn in vier basisprincipes. 

Mijn kennis en inzichten over geluk wil ik graag met je delen. Dat kan tijdens een persoonlijk coachgesprek of via de Workshop Geluk kun je leren!  

 

 

 

"Wie zich gelukkig voelt
met het geluk van anderen
bezit een rijkdom 
zonder grenzen"  

Frans Daels

Contact
dorothe@dolfijncoaching.nl
06 - 280 76 950

 

Adres
Kruisbergseweg 73
7009 BM Doetinchem