Dorothé Huijsmans

Na jarenlang te hebben gewerkt in de communicatie en public relations ben ik in 2003 gestart met Dolfijncoaching, mijn praktijk voor persoonlijke coaching en spirituele bewustwording. En daar geniet ik nog dagelijks van. Het is heerlijk werk om mensen te mogen begeleiden en coachen bij hun persoonlijke groei en ontwikkeling.

Belangrijk vind ik het om mezelf te blijven ontplooien en mijn grenzen te verleggen. En ik wil anderen stimuleren hetzelfde te doen. Ik ben internationaal gecertificeerd NLP-Master en heb diverse cursussen en trainingen gevolgd om mijn spirituele en intuïtieve gaven te ontwikkelen. Het voelt als een groot geschenk mensen hiermee van dienst te kunnen zijn.

 

Missie:
ik reik mensen graag nieuwe inzichten en mogelijkheden aan voor een vreugdevol bestaan”

 

Waarom Dolfijncoaching? 

Een aantal keren in mijn leven heb ik mogen zwemmen met dolfijnen en telkens weer was ik geraakt door hun liefde en kracht. Dolfijnen stralen van levenslust en plezier en maken dat ook in mensen wakker. Ze zijn heel gevoelig voor emoties en weten je precies te geven wat je op dat moment nodig hebt. Dat is wat ik mensen wil bieden: precies wat ze op dat moment nodig hebben. Dat kan een nieuw inzicht zijn of een luisterend oor, contact met hun intuïtie of handvatten voor een betere communicatie.

 

Het is prachtig om te zien als mensen bij hun kracht komen en net zo stralen van
plezier en levensvreugde als de dolfijnen.

Contact
dorothe@dolfijncoaching.nl
06 - 280 76 950 

 

Adres
Kruisbergseweg 73
7009 BM Doetinchem