Nieuws

januari 04, 2014
Lichtcirkel voor Fukushima

Op maandag 23 december hebben we een lichtcirkel voor Fukushima gehouden. We hebben dit door radioactiviteit vervuilde deel van de aarde licht en heling gestuurd via onze kristallen.
.

We horen de laatste tijd niet veel meer over Fukushima, de kernreactor in Japan waar in maart 2011 een nucleaire ramp plaatsvond. Recent waren er in het gebied echter aardbevingen en is er een nieuwe lek ontstaan, waardoor radioactief water de oceaan in stroomt. Dit besmette water bedreigt het leven in de oceaan en verspreidt zich over de aarde.
In mijn hart voel ik dat ik licht en liefde naar dit gebied wil sturen. Dat dit gebied heling nodig heeft, zodat het water weer zuiver wordt en de vissen, planten en dieren in de oceaan weer kunnen leven. Dit kunnen we doen door contact te maken met kwartskristallen. Kwartskristallen, zoals bergkristal, amethist, maar ook de waterkristallen, bestaan over de hele wereld en zijn met elkaar verbonden. De kristallen communiceren met elkaar en hebben een helende, zuiverende kracht.
Van de Japanner Masuro Emoto weten we dat elk watermolecuul kristallen bevat. Door liefde en dankbaarheid naar het water te sturen ontstaan prachtige kristallen. Door liefde en dankbaarheid te sturen naar de kristallen in ons lichaam, de kristallen in ons huis en ons af te stemmen op de kristallen in de oceaan, kunnen we de waterkristallen in Fukushima helpen om het water te zuiveren en te helen.
.

Voel je je aangesproken en wil je iets doen voor Fukushima? Stem je dan af op de liefde en dankbaarheid in jezelf en maak dan vanuit de intentie van licht en liefde contact met je kristallen. Laat vervolgens je kristallen contact maken met de kristallen in de oceaan bij Fukushima en stuur op deze manier licht en heling naar de oceaan en alles wat daarin leeft.
.

kaarsenDSCN2168